Menu
Log in


Log in

Algemene Ledenvergadering met Cabaret

  • 17 Mar 2023
  • 19:30 - 22:30
  • Media One Hotel - Media City

Registration is closed

CABARETVOORSTELLING


VRIJDAG 17 MAART 2023


19.30 uur

Op vrijdagavond 17 maart a.s. organiseert ClubNL een cabaretvoorstelling voorafgegaan door de Algemene Leden Vergadering in het Media One Hotel (Media City).

OMAR Ahaddaf werd in de jaren ’70 geboren in Tétouan, Marokko waar hij de theater opleiding volgde. Op 29-jarige leeftijd kwam Omar naar Nederland om zijn dromen waar te maken en lessen te volgen aan de Amsterdamse Theater Academie. Om vervolgens in 2006 tweede te worden op het Knock Out Comedy Festival, ditzelfde jaar was hij ook halve finalist op het Culture Comedy Award!

Omar is vaak te vinden in Comedy Cafe’s waar hij onderdeel uitmaakt van de line-up en werkt aan de ontwikkeling van een sociaal educatief programma voor tieners. Op dit moment zie je Omar schitteren op het witte doek in de bioscoopfilm De Tatta’s, welke recent de platina verkoopstatus heeft behaald.

Dit optreden is exclusief voor leden van ClubNL.

Inschrijven is verplicht en kan via de Wild Apricot-app of via de mail naar events@clubnl.ae. Geef daarbij duidelijk aan met hoeveel personen je aanwezig zult zijn. Wees er snel bij, want het aantal beschikbare plaatsen is beperkt en vol is vol!

Het optreden vindt plaats bij het Media One Hotel (Media City).

Kom op tijd, want de deuren sluiten om 19.30 uur. 




Postadres: PO Box 282914, Dubai, UAE
Mail: webteam@clubnl.ae

Sponsoring: sponsoring@clubnl.ae


Powered by Wild Apricot Membership Software